ASTROLIFE

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ASTROLIFE » Флудильня » Товары для строительства и ремонта


Товары для строительства и ремонта

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

«Строй дом» — https://www.stroy-dom.kiev.ua это интернет-магазин, основной деятельностью которого является продажа материалов для строительства и ремонта. В ассортименте представлен максимально большой выбор товаров (напольных покрытий, дверей, отделочных материалов) от проверенных производителей с хорошей репутацией. Вся продукция сертифицирована.

0

2

А де можна знайти натяжні стелі?

0

3

Зверніть увагу на натяжні стелі Briton https://www.briton.com.ua/kyiv/ вони  мають численні переваги, серед яких висока якість, міцність, стійкість до вологості та зносу, широкий вибір кольорів та дизайнів. Вони також виготовляються з високоякісних матеріалів, що забезпечує довгий строк служби.

Отредактировано ЮрийК (2023-05-01 14:42:31)

0

4

А якщо вас цікавлять підлоги ялинкою, рекомендуємо відвідати https://parket-doska.com.ua/pidlogi-yalinkoyu/ . У цьому магазині, шикарний вибір різних покриття для підлоги за дуже помірними цінами. За потреби, завжди можна проконсультуватися з їхнім менеджером. Я неодноразово робив у них покупки.

https://parket-doska.com.ua/image/cache/wp/cj/data/agt/Agt-pruva-215-Lycia-1-300x300.webp

0

5

Лиций написал(а):

А де можна знайти натяжні стелі?

Ой, я також шукаю надійну компанію. Ви вже знайшли когось гідного?

0

6

Лиций написал(а):

А де можна знайти натяжні стелі?

Я в компанії "Чесні стелі" замовляла білі натяжні стелі https://natyazhnyepotolki.kiev.ua/bila- … na-stelja/ Запропонували вони мені стільки цікавих варіантів, я навіть не думала, що так можна урізноманітнити дизайн! Дуже красиво та якісно все зробили, я більш ніж задоволена!
https://forumupload.ru/uploads/0015/ec/26/1151/t381001.jpg

Отредактировано Luiza (2023-05-08 17:08:32)

0

7

Нещодавно я робив ремонт у нашій квартирі. Заодно, я вирішив змінити вхідні двері. Для їх придбання, я звертався до інтернет-магазину https://dveri-pol.com/dveri-vhodnie . Що зручно, замовлені двері вони доставляють і встановлюють самотужки. Сервіс цього магазину, я оцінюю позитивно.

https://dveri-pol.com/image/cachewebp/catalog/redfort/ekonom/5071-228x228.webp

Отредактировано elegance (2023-05-15 20:05:06)

0

8

Тоже пока подбираем материалы для строительства дома и веранды. Нашли фирму "Силикат групп". У них на сайте  есть большой выбор силикатных блоков, кирпичей, сегментов разнообразных. . Сейчас консультируемся с менеджером по способу доставке и покупке строительного материала.

0

9

Тут надо четко понимать что именно Вам необходимо, потому что сейчас довольно большой выбор строительных инструментов любых форм и размеров. Так, я смотрю сейчас на лазерные дальномеры в украине и вижу как их много. На этом, кстати, экономить совершенно не стоит.

0


Вы здесь » ASTROLIFE » Флудильня » Товары для строительства и ремонта