Має бути покупка планшета, і от не можу ніяк зрозуміти, є сенс взагалі купувати Айпад? Або це будуть тільки даремно витрачені гроші? Які взагалі нормальні Планшети зараз є у продажу?
Які Планшети варто розглянути для покупки?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-04 17:49:42
Мабуть кращі в рейтингу наступні моделі: iPad Pro 12.9 (2021), Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, iPad Air (2022), Lenovo Yoga Tab 13, iPad 10.2 в Інтернеті читайте відгуки та характеристики.
Поделиться32023-03-04 17:49:57
Зверніть увагу на оптимальну кількість оперативної пам'яті - не менше 3 ГБ для вирішення базових потреб (відео, спілкування) і від 5 ГБ для ігор, тому визначитеся з призначенням планшета.
Поделиться42023-03-04 17:50:46
Привіт, якщо ви сумніваєтеся в покупці такого гаджета, тоді раджу подивитися огляди порівняння Айпадов з іншими планшетами, і тоді думаю ви отримаєте більш точний і докладну відповідь на своє питання.
Особисто я вважаю, що краще відразу купити нормальний гаджет, ніж заощадити, і потім мучитися тільки.
До речі в магазині Жук, є вибір планшетів https://zhuk.ua/planshety/ можеш подивитися інші моделі, може і поміняєш свою думку, або ж замовиш Айпад як хотів спочатку.