ASTROLIFE

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ASTROLIFE » Разное » бухгалтерские услуги


бухгалтерские услуги

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Подскажите, заказывал ли кто-то бухгалтерские услуги у компании https://startcompany.com.ua/ru/services/Buhgalteriya ? Что можете сказать, о качестве предоставляемых услуг данной компанией? Хотим сократить весь наш бухгалтерский отдел и отдать всю бухгалтерию данной компании на аутсорсинг.

0

2

Рекомендую компанію ХЕСТОРІЯ Україна - Плюс усім підприємцям, які шукають надійного бухгалтерського партнера. Я працюю з цією компанією вже кілька років і залишаюся задоволеним їхнім професіоналізмом і якістю бухгалтерських послуг, що надаються. Фахівці володіють не тільки великими знаннями в галузі бухгалтерії, а й глибоким розумінням особливостей нашого бізнесу. Вони завжди оперативно реагують на наші запити і допомагають нам вирішити будь-які бухгалтерські питання. Крім того, ціни на їхні послуги дуже доступні, що важливо для нас як для невеликої фірми. Ми задоволені цікавими та інноваційними підходами до роботи, які застосовуються компанією. Вони надають повний спектр послуг для підприємств, що дозволяє нам зосередитися на розвитку свого бізнесу, не відволікаючись на бухгалтерські питання. Дякуємо за професіоналізм і якість!

0

3

До речі, є дуже зручні програмні рішення Бухгалтерія 2.1 та Бухгалтерія 2.1 КОРП, що дозволяють здійснювати звітність у ДФС в електронному режимі. Завдяки чому відпадає необхідність поїздок до податкової. На мій погляд, це найкращі інтернет сервіси для ведення бухгалтерського обліку.

0


Вы здесь » ASTROLIFE » Разное » бухгалтерские услуги