Здрастуйте! Встановила собі брекети, ортодонт, радить використовувати після чищення зубів іригатор для чищення зубів, скажіть, який найкраще купити? Який використовуєте ви?
Де можна замовити іригатор?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-01-13 18:40:52
Купую всі зубні приналежності у свого стоматолога, а він на пряму у виробника, так я впевнена, що зубні пасти, щітки та іригатор високої якості і мої зуби будуть в порядку.
Поделиться32023-01-13 18:41:21
Зазвичай, в інтернет-магазинах величезний асортимент і невисокі ціни, тим більше зараз там непогані знижки будуть, так як гряде Чорна п'ятниця, мені здається через тиждень вона почнеться.
Поделиться42023-01-13 18:43:31
Зазвичай, в інтернет-магазинах величезний асортимент і невисокі ціни, тим більше зараз там непогані знижки будуть, так як гряде Чорна п'ятниця, мені здається через тиждень вона почнеться.
Привіт, форумчани. Мені минулого року дружина подарувала іригатор, з інтернет-магазину Алло. Вибирали разом іригатори тут https://allo.ua/ua/irrigatory/ мені теж треба для якісного догляду за зубами, оскільки ношу брекети.
З ним набагато легше стало очищати зуби, брекети, гігієна рота, ортодонт говорить хороша, зубки білі. Так що купуйте обов'язково, адже брекети довго треба носити, щоб не було проблем з зубами і карієсу. Тому обов’язково купуйте.