Скажіть, навіщо потрібно пити жовчогінні препарати. У мене їсть одна знайома, вона періодично, для профілактики, так би мовити, пропиває жовчогінні препарати. Хіба ж так можна робити?
Навіщо потрібно пити жовчогінні препарати?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-12-29 04:23:38
Звідки ви знаєте, може їй так лікар призначив? Навіщо ж вона приймає ці жовчогінні препарати? Я знаю, що їх п'ють при проблемах із печінкою та жовчним міхуром. Але якщо просто так, то це ненормально, звісно.
Поделиться32022-12-29 04:26:13
До чого я питаю? У мене теж іноді печінка болить. Особливо коли смаженого чи жирного багато з'їм. Може й мені треба жовчогінні препарати приймати? Можна іх без призначення лікаря пити?
Поделиться42022-12-29 04:34:37
Жовчогінні препарати https://www.add.ua/ua/medicamenti/pechen/zhelchegonnye/ приймають за призначенням лікаря при деяких захворюваннях шлунково-кишкового тракту, дискінезії жовчного міхура, при деяких видах холециститу.
Якщо ви відчуваєте тупий біль у правому підребер'ї, хронічну втому, сонливість, гіркоту в роті, запори або проноси, - це говорить про те, що у вас можливий застій жовчі. Тому лікар швидше за все призначить вам жовчогінні препарати.