Сьогодні з дівчиною йдемо в театр, на жаль, у квітковий магазин заїхати не виходить, мені потрібна доставка. Сподіваюся мені хтось із форумчан порадить мені квітковий магазин, у якому я зможу купити віддалено букет із доставкою.
Де придбати квіти у Львові?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-04-13 15:07:15
Може після театру заїдете в квітковий магазин і купете букет, просто мені здається що поки ви сидітимете в театрі квіти можуть зав'янути, ще якось незручно дивитися постанову з букетом на руках.
Отредактировано Дубкин (2022-04-13 15:12:49)
Поделиться32022-04-13 15:10:28
Та річ у тому що з театру ми повертатимемося дуже пізно, квіткові магазини вже не працюватимуть. Добре зараз самостійно відшукаю в інтернеті потрібну для себе інформацію.
Поделиться42022-04-13 15:13:45
Сьогодні з дівчиною йдемо в театр, на жаль, у квітковий магазин заїхати не виходить, мені потрібна доставка. Сподіваюся мені хтось із форумчан порадить мені квітковий магазин, у якому я зможу купити віддалено букет із доставкою.
Якщо ви не знали, то у Львові є цілодобові квіткові магазини, але також є місце де ви можете купити квіти з доставкою https://kvitna.ua/ . Посилання на магазин я залишив, купував різні букети, приклади яких ви знайдете на сайті.
У них працюють справжні дизайнери, адже не так просто зібрати такий гарний букет.
Як же добре, що зараз навіть квіти можна купити в інтернеті, раніше доводилося витрачати час йти на ринок, поки їх донесеш додому букет перетворювався на віник.
Отредактировано Черная дыра (2022-04-13 15:21:40)