ASTROLIFE

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ASTROLIFE » Разное » Як вибрати тест на вагітність?


Як вибрати тест на вагітність?

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Доброго вечора. Підкажіть, які є точні тести на вагітність. З якого терміну іх можна робити. Я чула, що якщо зробити іх зарано, то результати може бути неточним. Це так?  Чи може краще зробити аналіз крові на вагітність?

0

2

Коли ви купуєте тести на вагітність, важливо звернути увагу на їх термін придатності та зберігання. Якщо тести зберігаються неправильно, їх результати можуть бути неточними. Тому, перед тим як купувати тести на вагітність, переконайтеся, що вони не мають закінченого терміну придатності, не були піддані екстремальним температурам або не були пошкоджені в процесі транспортування.

0

3

Крім того, якщо ви хочете бути впевнені в надійності результатів тестування, ви можете спробувати тести на вагітність, які містять дві смужки, що показують, чи наявна вагітність. Ці тести зазвичай мають більш високу чутливість і специфічність, ніж тести з однією смужкою. Також важливо звернути увагу на те, які рекомендації надають виробники тестів. Наприклад, деякі тести на вагітність рекомендують тестувати рано вранці, коли концентрація гормону хоріонічної гонадотропіна найвища.

0

4

Вибір найточнішого тесту на вагітність та овуляцію https://apteka-ds.com.ua/catalog/diahno … vulyatsiyu - це досить важлива справа для багатьох жінок, які хочуть з'ясувати, чи відбулася у них вагітність. Для досягнення найбільш точного результату необхідно вибрати тест, який має найвищу чутливість та надійність.
Тести на вагітність та овуляцію можуть бути двох видів: тести смужки та тести на основі імуннохімічної реакції (ІХР). Тести смужки є більш дешевими та простими у використанні, але менш точними, оскільки вимірюють лише рівень гормону хоріонічного гонадотропіну (ХГЧ) в сечі, який може бути менш чутливим, ніж ІХР-тести.
Тести на основі ІХР є більш точними та надійними, оскільки вони виявляють не тільки ХГЧ, але й інші гормони, які можуть свідчити про наявність вагітності. Ці тести можуть бути більш дорогими та вимагати більшої уваги під час використання, але їх висока чутливість забезпечує більш точний результат.
Однак, навіть за використання найточнішого тесту на вагітність, можливі помилкові результати. Наприклад, результат тесту може бути невірним у випадку, якщо тест було проведено надто рано або недостатньо правильно. Тому, якщо тест на вагітність показує негативний результат, але ви все ще маєте підозру на вагітність, рекомендується повторити тест через деякий час або звернутися до лікаря для проведення додаткових досліджень.

https://content.apteka-ds.com.ua/images/medium/4820058671092.jpg

0

5

Мне относительно недорого с анонимной доставкой помог купить тест на беременность магазин презервативов https://prezervativi.in.ua/. Жена применила струйный тест Evitest и сообщила радостную новость, что у нас будет ребенок. Теперь надо хорошего гинеколога найти, который будет вести беременность.

0

6

Лучше всего к доктору сходить. Я так сделала.

0

7

Если же окажется, что вы все таки в положении, я вам прям очень рекомендую статью https://www.elevit.com.ua/ru/pregnant/nutrition/ . Да и в целом мне очень пришелся по душе данный информационный портал, лично я у них нашла множество ответов на существующие у меня в голове вопросы.

0


Вы здесь » ASTROLIFE » Разное » Як вибрати тест на вагітність?