ASTROLIFE

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ASTROLIFE » Новички » Яку краще обрати плиту для кухні?


Яку краще обрати плиту для кухні?

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Перестала працювати газова плита, тепер немає на чому приготувати їжу. Які зараз нормальні газові плити? У нас до всього ще й бюджет обмежений, тому краще недорогі плити запропонуйте.

0

2

Спочатку хотіли купити газову плиту, сумнівалися між фірмами Hansa або Gorenje, а пізніше начитавшись відгуків прийшли до висновку, що краще електричної немає, рекомендую вибрати індукційну плиту.

0

3

З обмеженим бюджетом правильно вам підказують краще вибирати електричну плиту, вони набагато дешевше, тільки ось з потужністю будьте уважні, чим вона вище тим краще, але і ціна вище, з моделлю не підкажу.

0

4

Замовили собі в Фокстроті кухонну плиту з газовою духовкою GORENJE G 5111 WF https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/plity.html  ціна якої на сьогоднішній день 9899 гривень.
Зараз до речі вигідно купувати дану техніку, тому як ціни на неї знижені. Ось нам наприклад плита обійшлася на 1100 гривень дешевше, ніж коштувала б її покупка наприклад місяць тому.
Тому раджу не втрачати час, а заходити і вже обирати собі плиту, якщо хочете звісно заощадити свої кошти.

Отредактировано Тапок (2022-08-19 18:46:02)

0

5

дорогую берите

0

6

А запчасти для гриля можно где-нибудь купить?

0

7

Конечно можно, сейчас нет никакого дефицита таких деталей. Лично когда мне нужно поменять, заказываю в Kitchen-Service запчасти для гриля https://kitchen-service.com/catalog/zap … oj_vitriny доставка осуществляется в течение нескольких дней. Я также хочу акцентировать на том, что в этом магазине кроме запчастей также имеется качественная столовая посуда, крупное оборудование для пищевой промышленности, и еще мелкая бытовая кухонная техника.

0

8

А мне очень хотелось бы услышать ваше мнение о гарантии и качестве газовых баллонов, которые предлагают в каталоге https://gazballon.com.ua/uk/product-cat … ovi-baloni. У них есть разные варианты баллонов, но современные и безопасные. А в каталоге https://rozetka.com.ua/gazobalonnoe-obo … /c2484967/ тоже есть большой выбор, но не понятно, какая гарантия на них, хотя производитель один и тот же. Что посоветуете, где лучше покупать?

0


Вы здесь » ASTROLIFE » Новички » Яку краще обрати плиту для кухні?