ASTROLIFE

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ASTROLIFE » Новички » Де купити гарний фен?


Де купити гарний фен?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт. Дуже хочу купити жінці новий фен. Старий досі працює, але вже не так як хотілося б їй. Мені зараз важко визначиться з моделлю та магазином. Сподіваюся на вашу допомогу. Порадьте мені щось.

0

2

Вітаю. Купував декілька місяців тому дружині і найбільше мені сподобався виробник фірми Філіпс. Надійний і ніколи не підсунуть підробку. У мене в будинку майже вся техніка цього виробника. Можу сказати, де вигідніше купувати.

0

3

Дякую що відгукнулися на мій пост. Я ось, наприклад, завжди намагаюся придивлятися до характеристик, але на жаль не завжди отримую якість. Буду вдячний вашій пораді. Спасибі заздалегідь.

0

4

Чесно, я можу порадити вам хороший інтернет-магазин Алло. Там відмінний вибір та гарний асортимент товару. Купував дружині фен Philips BHD350/10. Це відмінний стайлер потужністю 2100 Вт. Він здатний створити сильний повітряний потік, за допомогою якого ви зможете швидко та легко, а головне без шкоди, висушити волосся. Він укомплектований двома насадками. Насадка ThermoProtect має унікальну конструкцію, завдяки якій при використанні насадки змішується тепле та холодне повітря. Це забезпечує дбайливе сушіння. Більше вибору фенів https://allo.ua/ua//feny можна подивитися на цьому сайті. Гарних вам покупок.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/1/11_368_5.jpg

0


Вы здесь » ASTROLIFE » Новички » Де купити гарний фен?