ASTROLIFE

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ASTROLIFE » Новички » секс-шоп


секс-шоп

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

хто користується секс-шопами, дайте менше перевірених контактів. Хочу замовити собі що-небудь цікаве

0

2

Я сьогодні отримав посилку з секс-шопом, замовляв секс-іграшки для двох. Там шикарний вибір інтимних ігор, причому все нормальна якість. Ціни середні, помпи вагінальні купував там. Дуже багато варіантів вібраторів. Я довго вибирав, потім вирішив зателефонувати проконсультувати і мені трохи розповіли про інтереси мені моделі, після цього вибрати стала простіше.

0

3

Могу предложить вам ознакомиться с каталогом секс-шопа "Кролик", в котором я нашел качественные мужские эротические игрушки https://krolik-shop.com.ua/dlya-nego. Заказал двойное эрекционное кольцо Fun Town Rise Black, которое сделано из силикона. Благодаря ему можно продлить половой акт и усилить эрекцию, попробуйте.

0

4

Ось і я приглядаю секс шопи. Хочу купити щось цікаве для інтимного життя.

0

5

Нещодавно я чоловіку знайшла у них в інтернет-магазині насадку на пеніс https://kupidon.toys/uk/seks-igrushki/n … -na-chlen/ . Можете ознайомитись саме з цим магазином для дорослих, я його дуже люблю. У них найбільший асортимент іграшок та товарів загалом для дорослих, завжди у них знаходжу все, що мене цікавить.

0

6

Мне кажется, что в интернете цены на такие товары ниже. Ну это мое мнение. По крайней мере я смотрю какие цены на левитру https://pharmacy24.com.ua/levitra-vardenafil/ и вижу/, что экономия на самом деле отменная. Сравниваю просто с аптеками в нашем районе, где цены на порядок выше.

0

7

А какие женские интимные игрушки можно приобрести? Хочется новых ощущений.

0

8

Я вам советую обратить внимание на вибротрусики https://talla.ua/vibrotrusiki/ купить их можно в сексшопе Талла,  это не просто обычные трусики! Они обладают различными режимами вибрации, что позволяет настроить их под ваше настроение и желания. Вы можете выбрать мягкие и нежные вибрации для расслабления или более интенсивные для ярких эмоций. Талла – это место, где каждый может найти что-то особенное для себя. Не бойтесь проявлять свою сексуальность и желания – здесь нет места для стеснения. Закажите вибротрусики прямо сейчас и дарите себе и партнеру незабываемые моменты радости и удовольствия!

0

9

Я можу вам порекомендувати один дуже хороший секс шоп, я там пару років тому на подарунок купував вібратор жіночий https://lovezone.ua/vibratori/ і з тих пір це став найулюбленіший для мене магазин з різними інтимними товарами.

0

10

Дуже люблю такі магазини. Не так багато зараз насправді хороших секс шопів, але прямі всі ось ці рекомендовані мені дуже зайшли.

0

11

Я останні кілька років приблизно користуюсь виключно секс шопом https://murmurua.com/ . Дуже зручний магазин, у них я завжди знаходжу все, що мене цікавить і найголовніше – дуже клієнтоорієнтовані менеджери у них працюють, дуже дуже зручно.

0

12

Мені подобається https://sextop.com.ua/ цей секс-шоп в плані знижок найкращий, головне зареєструватись, щоб знижка рахувалась. Рекомендую!

0


Вы здесь » ASTROLIFE » Новички » секс-шоп